Covid 19 - Camping Bovensbos

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Covid 19

Het zwembad is open voor kinderen Wij hebben het zwembad enkele uren per dag geopend voor kinderen tm 17 jaar (met zwemdiploma!) omdat zij geen 1,5 meter afstand hoeven te houden. Er kunnen dan geen volwassenen aanwezig zijn in het zwembad of kinderen zonder zwemdiploma! Dit is van 10 uur tot 12 uur.
Het zwembad PrivĂ©  U kunt het zwembad privĂ© per half uur met uw gezin reserveren. De 1,5 meter geldt dan niet in het zwembad, en op deze manier is het gebruik van ons zwembad deze zomer mogelijk. U kunt intekenen bij het bord bij het zwembad. De tijden zijn van 8 tot 10 uur en van 12 tot 20.30 uur.
Het sanitair. Elke 4 plaatsen krijgen een eigen toilet en eigen douche toegewezen. Zo is er niet veel wisseling per toilet. Elke gast wordt gevraagd zelf ook even het toilet en douche schoon achter te laten. Men gebruikt wegwerp-schoonmaakdoekjes voor de bril & contactpunten. Bij de douches staat desinfecteer spray voor reiniging na het douchen. Buiten het sanitair kunt u met uw voet het bord op bezet schuiven, zodat men weet dat de douche of het toilet bezet is. Probeer toch zoveel als mogelijk van uw eigen toilet in caravan of camper gebruik te maken.
De paardenstallen en trainingsterreinen zijn dit seizoen helaas niet open voor gasten. Onze werknemers en stagaires moeten hier veilig en in alle rust met de paarden kunnen werken, dus dit seizoen zijn de stal en trainingsterreinen niet te bezoeken. De 1,5 meter afstand regel wordt namelijk moeilijk te hanteren als gasten de stallen en trainingsterreinen bezoeken en onze medewerkers hier te allen tijde rekening mee moeten houden. De paarden in de weides kunnen natuurlijk wel bezocht worden.
De receptie is helaas niet geopend dit seizoen. Onze receptie is hiervoor te klein. Wij zullen telefonisch contact onderhouden met onze gasten en afrekenen kan enkel via het overschrijven naar onze bankrekening. Dit kan vooraf of tijdens uw verblijf (via uw telefoon). Wij zullen de rekening naar uw telefoon of email adres verzenden. Dit zal gaan met Tikkie.  Als u geen Tikkie heeft, kunt u met Ideal link betalen (bankkaart reader graag meenemen).
Afwassen dient te gebeuren op uw eigen plaats en niet bij het sanitair gebouw. Er kan wel warm water worden gehaald.
De gesamenlijke blokhut is gesloten naar instructies van het RIVM. De koelkast, vriezer en magnetron zijn dus helaas niet bruikbaar dit seizoen.
De vuurplaats heeft slecht 4 zitjes op 1,5 meter
Volgens de noodverordening is momenteel groepsvorming niet toegestaan (meer dan 3 personen die geen 1,5 meter afstand houden van elkaar) en wij zullen u moeten vragen te vertrekken wanneer dit toch gebeurt. Hierop wordt gecontroleerd en er zijn hoge boetes voor de campingeigenaar en gast als dit toch wordt geconstateerd.
Om groepsvorming te voorkomen is het ook niet toegestaan meerdere plaatsen te reserveren. U kunt slecht 1 plaats reserveren voor leden van uw eigen gezin/familie.
Ook bezoekers zijn helaas niet toegestaan dit seizoen.

Mochten er meer/nieuwe instructies van het RIVM komen, dan volgen wij deze uiteraard meteen op.

Wat kunnen wij u dus wel bieden dit seizoen

Geen volle camping, meer ruimte en meer rust! 1,5 meter is geen probleem
Zeer ruime plaatsen met elektriciteit, water en waterafvoer
Chemisch toilet uitstort en een warm en koud water tappunt
Per 3 plaatsen een toilet en douche (juli en augustus)
Gratis WiFi
Er zijn handwaspompen en papieren handdoekjes aanwezig.
U kunt op onze website wandel en fietsroutes downloaden
U kunt uw fiets in de fietsenstalling stallen en ook hier opladen.
U kunt heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving.
De dierenweide, paarden in de wei, eekhoornvoliere, speeltuin en konijnenwei zijn te bezoeken.
De vele skelters en trampoline zijn te gebruiken,

Wat verwachten wij van u:
Men dient te allen tijde 1,5 meter
afstand te houden van anderen, uitgezonderd gezinnen onderling. Kinderen tot en met 12 jaar mogen wel samen buiten spelen;
Groepsvorming (al dan niet toevallig) is verboden (drie of meer personen die daarbij geen afstand van 1,5 m houden). Er is geen sprake van groepsvorming als het gaat om personen die een gezamenlijk huishouden vormen. Er is ook geen sprake van groepsvorming als kinderen tot en met 12 jaar samenspelen onder toezicht van een of meer ouders of voogden. Mits de ouders en/of voogden onderling 1,5 m afstand bewaren
Schud geen handen
Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
Was uw handen regelmatig langer dan 25 seconden met water en zeep
Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van uw elleboog
Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg
Meld u meteen als iemand meer dan 38 graden koorts heeft en flink hoest of ademproblemen heeft. U kunt telefonisch contact opnemen met de plaatselijke huisarts en informeer daarna telefonisch de camping. Bij milde klachten (neusverkoudheid, lichte hoest, koorts tot 38 graden) hoeft u de huisarts niet te bellen, maar vermijd u wel contact met anderen tot u zich weer beter voelt. Vertoond iemand in uw gezin serieuze klachten (benauwd, koorts, hoesten)? Dan blijft het hele gezin binnen.
Heeft u bovenstaande klachten reeds thuis, dan annuleert u uw bezoek aan de camping.

Annuleren? Wij begrijpen het helemaal als u wilt annuleren en op een ander moment een bezoek wilt brengen aan onze camping. Als u reeds een aanbetaling heeft gedaan kunt u deze meenemen naar een reservering verderop in het seizoen of  seizoen 2021.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu