Covid 19 - Camping Bovensbos

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Covid 19

Dit seizoen zullen wij niet alle 35 plaatsen openen. Slechts 14 plaatsen zijn geopend, welke bij het sanitair horen. Dit zijn allemaal ruime plaatsen waar voldoende afstand van elkaar bewaard kan worden. Is de camping niet volbezet, dan hopen wij dat gasten plaatsen tussen elkaar leeg laten, zodat iedereen voldoende ruimte om zich heen heeft. Er zijn ook enkele extra plaatsen voor zelfvoorzienende kampeerders geopend.
Het sanitair. Elke 3 plaatsen krijgen een eigen toilet en eigen douche toegewezen. Elke plaats krijgt een eigen half uur per dag dat er met de familie gedouched kan worden. Op deze momenten kan er geen gebruik worden gemaakt van het sanitair door andere gasten. Elke gast wordt gevraagd zelf ook even het toilet en douche schoon achter te laten. Men gebruikt wegwerp-schoonmaakdoekjes voor de bril & contactpunten. Bij de douches staat spray voor de wanden. Buiten het sanitair kunt u met uw voet het bord op bezet schuiven, zodat men weet dat het sanitair bezet is.
Het zwembad zal dit seizoen niet open gaan. Voor onze gasten en voor onze medewerkers het veiligste besluit om verspreiding van het virus tegen te gaan. Het is een klein zwembad en de 1,5 m hier realiseren en daarbij het handhaven is niet goed haalbaar.
De paardenstallen en trainingsterreinen zijn dit seizoen helaas niet open voor gasten. Onze werknemers en stagaires moeten hier veilig en in alle rust met de paarden kunnen werken, dus dit seizoen zijn de stal en trainingsterreinen niet te bezoeken. De 1,5 meter afstand regel wordt namelijk moeilijk te hanteren als gasten de stallen en trainingsterreinen bezoeken en onze medewerkers hier te allen tijde rekening mee moeten houden. De paarden in de weides kunnen natuurlijk wel bezocht worden.
De receptie is helaas niet geopend dit seizoen. Onze receptie is hiervoor te klein. Wij zullen telefonisch contact onderhouden met onze gasten en afrekenen kan enkel via het overschrijven naar onze bankrekening. Dit kan vooraf of tijdens uw verblijf (via uw telefoon). Wij zullen de rekening naar uw telefoon of email adres verzenden. Dit zal gaan met Tikkie.  Als u geen Tikkie heeft, kunt u met Ideal link betalen (bankkaart reader graag meenemen).
Afwassen dient te gebeuren op uw eigen plaats en niet bij het sanitair gebouw. Er kan wel warm water worden gehaald.
De gesamenlijke blokhut is gesloten naar instructies van het RIVM. De koelkast, vriezer en magnetron zijn dus helaas niet bruikbaar dit seizoen.
Om groepsvorming te voorkomen heeft de vuurplaats slecht 4 zitjes op 1,5 meter voor leden van uw eigen gezin/familie.
Volgens de noodverordening is momenteel groepsvorming niet toegestaan en wij zullen u moeten vragen te vertrekken wanneer dit toch gebeurt. Hierop wordt gecontroleerd en er zijn hoge boetes voor de campingeigenaar en gast als dit toch wordt geconstateerd.
Om groepsvorming te voorkomen is het ook niet toegestaan meerdere plaatsen te reserveren. U kunt slecht 1 plaats reserveren voor leden van uw eigen gezin/familie.
Ook bezoekers zijn helaas niet toegestaan dit seizoen.

Mochten er meer/nieuwe instructies van het RIVM komen, dan volgen wij deze uiteraard meteen op.

Wat kunnen wij u dus wel bieden dit seizoen

Ruime plaatsen met elektriciteit, water en waterafvoer
Chemisch toilet uitstort en een warm en koud water tappunt
Per 3 plaatsen een toilet en douche (juli en augustus)
Gratis WiFi
Er zijn handwaspompen en papieren handdoekjes aanwezig.
U kunt op onze website wandel en fietsroutes bekijken.
U kunt uw fiets in de fietsenstalling stallen en ook hier opladen.
U kunt op afstand een praatje met elkaar maken, maar op uw plaats verbijft u enkel met uw eigen familie/gezin.
U kunt heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving
De dierenweide, speeltuin en skelters zijn te gebruiken/bezoeken.

Wat verwachten wij van u:
Voor de zelfvoorziende plaatsen in mei en juni: u heeft eigen wc en wasvoorziening in uw caravan of camper. (Een douchezak buiten ophangen mag bijvoorbeeld niet. Het water mag niet in de grond weglopen. Ook een tentje buiten met toilet/douche is niet toegestaan.)
Men dient te allen tijde 1,5 meter afstand te houden van anderen, uitgezonderd gezinnen onderling. Kinderen tot en met 12 jaar mogen wel samen buiten spelen;
Groepsvorming (al dan niet toevallig) is verboden (drie of meer personen die daarbij geen afstand van 1,5 m houden). Er is geen sprake van groepsvorming als het gaat om personen die een gezamenlijk huishouden vormen. Er is ook geen sprake van groepsvorming als kinderen tot en met 12 jaar samenspelen onder toezicht van een of meer ouders of voogden. Mits de ouders en/of voogden onderling 1,5 m afstand bewaren
Schud geen handen
Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
Was uw handen regelmatig langer dan 25 seconden met water en zeep
Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van uw elleboog
Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg
Meld u meteen als iemand meer dan 38 graden koorts heeft en flink hoest of ademproblemen heeft. U kunt telefonisch contact opnemen met de plaatselijke huisarts en informeer daarna telefonisch de camping. Bij milde klachten (neusverkoudheid, lichte hoest, koorts tot 38 graden) hoeft u de huisarts niet te bellen, maar vermijd u wel contact met anderen tot u zich weer beter voelt. Vertoond iemand in uw gezin serieuze klachten (benauwd, koorts, hoesten)? Dan blijft het hele gezin binnen.
Heeft u bovenstaande klachten reeds thuis, dan annuleert u uw bezoek aan de camping.

Annuleren? Wij begrijpen het helemaal als u wilt annuleren en op een ander moment een bezoek wilt brengen aan onze camping. Als u reeds een aanbetaling heeft gedaan kunt u deze meenemen naar een reservering verderop in het seizoen of  seizoen 2021.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu