Verhuur - Camping Bovensbos

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verhuur

Wij verhuren een gezellig ingericht appartement geschikt tot 6 personen. Een ruime keuken met vaatwasser, tv, dvd-speler, badkamer met douche en een apart toilet. Een gezellige zitkamer en aangrenzend twee slaapkamers. Eén slaapkamer met tweepersoons-bed en een slaapkamer met reuze-stapelbed (onder tweepersoons en boven éénpersoons. Daarnaast nog een extra onderschuifbed, éénpersoons).
Direct aan de camping, met een eigen afgescheiden zithoek met ligbedden en tuinset.
Meer info

Op de camping is deze gezellige ruime camper te huur. Hij heeft twee vaste grote bedden (in de alkoof en achterin) en daarnaast nog een zitje. De camper is geschilderd in frisse kleuren en heeft een keukentje en badkamertje. De camper blijft op zijn plaats staan en is niet rijdend te huur. Natuurlijk staat er buiten een tuinset voor u klaar. Hij is geschikt voor 4 personen. Hij is verder compleet ingericht, enkel de bedden en kussens brengt u zelf mee. Voor de moltons en hoezen zorgen wij. Een uitproberen of camperen iets voor u is, dan is dit zeker een geschikte accomodatie.
Meer info

Een zeer ruime tunneltent ingericht voor 4 personen (of bij kleine kinderen 5). Op een superleuke locatie staat onze boerderijtent. Je staat midden tussen de dieren en kunt ochtends je verse eieren pakken uit het kippenhok. Kom kamperen en huurt u onze volledig ingerichte tunneltent. De tent is compleet: een klein keukentje, koelkastje, 2 slaapcabines met echte bedden (2 x 1.40 m), kastjes, tafel en stoelen, verlichting, 2 ligbedden, tuinmeubels, keukenspullen (pannen, bestek, borden e.d.). Er is tevens een koffie-apparaat (filters) en een waterkoker.
Meer info


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu