Fien en Teun - Camping Bovensbos

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Fien en Teun

Fien & Teun

Namens de SVR zijn wij uitgekozen als "heel leuke kindercamping" om het Fien & Teun thema op onze camping te mogen verwelkomen. Bij aankomst krijgen alle jonge kinderen het leuke ontdekkingsboekje van Fien & Teun en kunnen zij de speurtocht op onze camping zelf (of met een beetje hulp van papa,mama,opa en/of oma) oplossen. Op de camping staan hiervoor meerdere borden met leuke vragen over boerderijdieren en boerderij-producten. Ook hebben wij een groot Fien & Teun bord waar de kinderen hun hoofd in kunnen houden, zodat zij als Fien en Teun op de foto kunnen.

In het hoogseizoen doen wij wekelijks een info-rondje op de boerderij waar wij de kinderen over onze dieren vertellen. Aan het einde krijgen zij het Boerderij-diploma van Fien en Teun. In het laagseizoen geven wij dit diploma natuurlijk ook graag aan de kinderen mee en kunt u deze krijgen bij de receptie.

Naast het ontdekkingsboekje kunt u ook de losse vellen krijgen voor de speurtocht naar vogels, paddestoelen of vakantiespulletjes. Wij geven deze bij het ontdekkingsboekje, bij aankomst op de camping. Ook deze borden staan op de camping verspreid.

Fien en Teun kunt u natuurlijk ook altijd zelf bezoeken op de Avonturenboerderij in Molenwaard   www.avonturenboerderij.nl

Of bezoek eens één van de andere SVR campings met het Fien en Teun thema svr.nl/fienenteun

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu