Eigen paard - Camping Bovensbos

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Eigen paard

Eigen paard mee op vakantie, dat is toch heerlijk!

Met uw paard op vakantie
Met uw paard en/of pony op vakantie? Dat kan bij ons perfect. Uw paard staat gestald in 3x3m box met hoofddeur en kan ook weidegang krijgen. U rijdt vanaf het erf zo het bos in en en wilt u serieus trainen dan kan dit ook. Wij hebben een 2 hectare grote springweide, waar tegen gereduceerd tarief gebruik van kan worden gemaakt. Eventueel met begeleiding van René (gediplomeerd instructeur). U kunt uw eigen verblijf meenemen (tent, caravan of camper) of logeren in ons appartemen of tunneltent. Er zijn in onze regio enorm veel wedstrijden en trainings-mogelijkheden. Zeker voor het springen en de SGW, zijn er mooie locaties in de omgeving. Het buitenrijden biedt vele schitterende routes en de paarden kunnen hier de benen eens goed strekken op de diverse ruiterpaden (ook voor mennen). U en uw paard zullen bij ons een heerlijke actieve vakantie beleven.

Wij hebben plattegrondjes van de omgeving beschikbaar wanneer u buiten gaat rijden. Wilt u ook komen trainen met uw paard? Ook dit is mogelijk... Er zijn diverse (oefen)springparcoursen in de omgeving en een SGW-terrein (Ysselsteyn). Ook Equistrian Centre De Peelbergen Grandorse ligt op 15 minuten.

Vanaf 2020 zullen wij ook lid zijn van www.paardenwelkom.nl en www.buitenrijden.nl  Hier kunt u mooie buitenritten samenstellen met behulp van knooppuntroutes.

Tarieven
Stalling per nacht € 17,- (incl. stro, hooi, weide/paddock en verzorging)
Voeren, opstrooien en uitmesten wordt door ons gedaan.
Stalling mogelijk vanaf minimaal 3 nachten

Gebruik Springweide € 6,- per paard (normaal € 10,-)
Spring-/dressuurles van René (bevoegd instructeur) € 25,- per half uur.

Verblijf in ons heerlijke appartement

Of in onze ruime tunneltent

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu