Camper - Camping Bovensbos

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Camper

Vanaf 2017 ook te huur; een zeer ruime camper voor 4 personen. Eens proberen hoe het kamperen u bevalt, of gewoon een paar dagen heerlijk weg zonder al te veel werk aan het op- en afbreken? Huurt u dan onze ingerichte camper. De camper heeft een vaste plaats en is klaar voor het kamperen: een klein keukentje, koelkast, 2 vaste 2-persoons bedden, kastjes, een zithoek, toilet, keukenspullen (pannen, bestek, borden e.d.). Er is tevens een koffie-apparaat (filters) en een waterkoker. De camper zal worden geplaatst in de nabijheid van plaats 1 op het eerste laantje. Er kan overigens niet worden gereden met de camper. Hij blijft op zijn plaats staan.

De camper heeft een grote luifel, en buiten staat uiteraard een tuinset.

Het toilet in de camper is enkel voor nood. Wij vragen u zoveel mogelijk het sanitair op de camping te gebruiken.

De matrassen/bedden zijn voorzien van moltons en overtrekken. Het bed in alkoof is 140 x 200 m en het vaste bed beneden 140 x 190 m. Zelf dient u enkel voor kussens en dekens/slaapzakken, handdoeken, keukendoeken etc. te zorgen.

Uiteraard is er een tuinset en zijn er kussens voor in de tuinstoelen.

Met uw paard op vakantie? Dan is deze camper ook ideaal.

WANNEER NOG VRIJ

De camper is nog vrij in seizoen 2018Tarieven Camper 2017

Periode 2017

Weekend

Midweek

Week

 

3 nachten (vrijdag - maandag)

4 nachten (maandag - Vrijdag)

7 nachten (Vrijdag - Vrijdag)

Hemelvaart
donderdag 25 mei - zondag 28 mei

do - zo 3 nachten
€ 260,-

Pinksteren
vrijdag 2 juni - maandag 5 juni

Reeds gereserveerd

Vrijdag 30 juni - vrijdag 1 september

niet mogelijk

niet mogelijk

€ 450,-

Periodes Meivakantie, Pinksteren reeds bezet. Vanaf 30 juni is de camper nog enkele weken vrij. Informeer even bij Cindy naar de vrije periodes.

VERVROEGEN VAN AANKOMST-TIJD EN VERLATEN VAN VERTREK-TIJD KAN INDIEN MOGELIJK (voor kosten zie schema hieronder)

De prijzen zijn inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, electriciteit etc. Enkel exclusief toeristenbelasting € 1,- p.p.p.n.

De prijzen zijn gebasseerd op gebruik van de camper tot 4 personen. Voor extra personen geldt een toeslag van € 7,50,- p.p.p.n.
voor volwassenen en kinderen tot 12 jaar (2 t/m 11 jaar) € 4,50  p.p.p.n. (exclusief toeristenbelasting).
Baby's t/m 1 jaar zijn gratis en worden niet gerekend als "extra persoon".

Vanaf 15.00 uur is de camper gereed en u wordt verzocht voor 10.30 uur op de vertrekdag de camper te verlaten.

Wanneer de mogelijk er is kunt u vanaf 10 uur gebruik maken van de camper. Wij vragen hiervoor een vergoeding van € 12,50. Dit kan enkel in overleg.

Wanneer de mogelijk er is kunt u tot 18 uur gebruik maken van de camper. Wij vragen hiervoor een vergoeding van € 17,50. Dit kan enkel in overleg.

Wij vragen een waarborgsom van € 100,-, deze storten wij terug na controle van de camper.

In het hoogseizoen is het alleen mogelijk de camper per week te huren

Het heeft onze voorkeur als u gebruik maakt van het campingsanitair. Wanneer u het toilet gebruikt, dient u de cassette zelf te ledigen/reinigen voor uw vertrek.
Wanneer de cassette vol wordt aangetroffen na uw vertrek, rekenen wij hiervoor € 15,-, welke van de borgsom wordt ingehouden.

Roken en huisdieren zijn helaas in de camper niet toegestaan.

Voorwaarden:
Bij boeking dient binnen 2 weken 25% van de totale huurprijs te worden aanbetaald. De boeking is pas definitief wanneer de aanbetaling binnen is. Bij annulering wordt de aanbetaling niet terugbetaald.
Na de boeking dient de resterende betaling en waarborgsom 6 weken vóór aanvang van de vakantieperiode te zijn voldaan. Is de betaling dan niet binnen, vervalt de reservering en de aanbetaling wordt niet terugbetaald.
Wordt er binnen 6 weken voor aanvang geboekt dan dient de totale huurprijs en waarborgsom direct te worden betaald.
Bij annulering binnen 6 weken voor de aanvang van de huurtermijn, wordt de betaling niet terug betaald. Hiervoor verwijzen wij naar uw annuleringsverzekering.
De waarborgsom wordt uiteraard terugbetaald.
Een reis- en annuleringsverzekering wordt aangeraden !! (bijvoorbeeld bij de ANWB)
Vertrek eerder dan overeengekomen leidt, ongeacht de oorzaak of aanleiding, niet tot restitutie van de gehele of gedeeltelijke huursom en kosten voor energie en eindschoonmaak
De huurder is altijd aansprakelijk voor de totaal geleden schade. Wanneer de waarborgsom daarvoor ter dekking van deze schade niet toereikend zijn, zal de huurder bovenop de genoemde waarborgsom de totale kosten van deze schade vergoeden. In de meeste gevallen kan daarbij een beroep worden gedaan op de eigen WA- of reisverzekering.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu