Appartement - Camping Bovensbos

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Appartement

Direct aan de camping, met een eigen afgescheiden zithoek met ligbedden en tuinset. Een superleuk appartement; de gezelligheid van een camping en het comfort van uw eigen huisje.


Aanwezig zijn een hoekkeuken, zithoek met een fijne bank, badkamer met douche, toilet, slaapkamer met 2 persoonsbed en een slaapkamer met een groot stapelbed (boven 1 persoons, onder 2 persoons en nog een extra 1 persoons bed wat uitgeschoven kan worden.) De slaapkamers hebben beide een raampje naar de woonkamer (zoals op de foto te zien is). Uiteraard is er een tv aanwezig, dvd, vaatwasser, magnetron, oven en koelkast. Er is een ruim toilet en een badkamer met keuze voor stort- of normale douche. Er liggen vaatwasblokjes klaar en er staat
een senseo en waterkoker.

Het tuintje van het appartement grenst aan de camping, zodat de kinderen zo de camping op kunnen lopen. Familie of vrienden mee die op de camping willen staan, plaats 7  ligt het dichtst bij het appartement!

Met uw paard op vakantie? Dan is dit appartement ook ideaal. Uw kijkt vanuit het raam direct op de stallen uit en u kunt hier heerlijk buitenrijden of trainen.WANNEER NOG VRIJ 2022
t/m 1 juli
van 4 juli tm 8 juli
vanaf 19 augustus


Tarieven Appartement 2022

Periode 2022

Weekend

Midweek

Week

 

3 nachten (vrijdag - maandag)

4 nachten (maandag - Vrijdag)

7 nachten (Vrijdag - Vrijdag)

Meivakantie
Maandag 2 april - Ma 9 mei

€ 295,-

€ 355,-

€ 575,-

Hemelvaartweekend
Donderdag 26 mei - Zondag 29 mei

€ 295,-

Zondag 29 mei - Vrijdag 3 juni
Lange Midweek

5 nachten (zondag -  vrijdag)
€ 355,-  (5 nachten voor prijs van 4)

Vrijdag 3 juni - Maandag 6 juni
Pinksterweekend

€ 295,-

Juni
Maandag 6 juni - Vrijdag 8 juli

€ 255,-

€ 325,-

€ 465,-

Zomervakantie
Vrijdag 8 juli - vrijdag 29 augustus

niet mogelijk

niet mogelijk

€ 635,-

Nazomer september
Vrijdag 29 augustus - Vrij 30 sept

€ 255,-

€ 325,-

€ 465,-

EERDER AANKOMEN EN/OF LANGER BLIJVEN OP DE DAG VAN VERTREK ? VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN !! (zie ook hieronder)

De prijzen zijn inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, electriciteit etc. Enkel exclusief toeristenbelasting € 1,- p.p.p.n.

De prijzen zijn gebasseerd op gebruik van het appartement tot 4 personen. Voor extra personen geldt een toeslag van € 7,50,- p.p.p.n.
voor volwassenen en kinderen tot 12 jaar (2 t/m 11 jaar) € 4,50  p.p.p.n. (exclusief toeristenbelasting).

Baby's t/m 1 jaar zijn gratis en worden niet gerekend als "extra persoon".
Een baby-campingbedje met echt dik matrasje is aan te vragen en een kinderstoel (Stokke) is aanwezig. Graag even aangeven of ook bedlinnen (dekbed, kussen) voor het babybedje nodig is, gezien veel kinderen in een eigen baby-slaapzakje zonder kussen slapen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Vanaf 15.00 uur is uw appartement gereed en u wordt verzocht voor 10.30 uur op de vertrekdag het appartement te verlaten.

Wanneer de mogelijk er is kunt u vanaf 10 uur gebruik maken van uw appartement. Wij vragen hiervoor een vergoeding van € 12,50. Dit kan enkel in overleg.
Wanneer de mogelijk er is kunt u tot 18 uur gebruik maken van uw appartement. Wij vragen hiervoor een vergoeding van € 17,50. Dit kan enkel in overleg.

Wij vragen een waarborgsom van € 100,-, deze storten wij terug na controle van het appartement.
In het hoogseizoen is het alleen mogelijk het appartement per week te huren.

Roken en huisdieren zijn helaas in het appartement niet toegestaan. (Kleine hondjes eventueel in overleg !)

Voorwaarden:
Bij boeking dient binnen 2 weken 25% van de totale huurprijs te worden aanbetaald. De boeking is pas definitief wanneer de aanbetaling binnen is. Bij annulering wordt de aanbetaling niet terugbetaald.
Na de boeking dient de resterende betaling en waarborgsom 6 weken vóór aanvang van de vakantieperiode te zijn voldaan. Is de betaling dan niet binnen, vervalt de reservering en de aanbetaling wordt niet terugbetaald.
Wordt er binnen 6 weken voor aanvang geboekt dan dient de totale huurprijs direct te worden betaald.
Bij annulering binnen 6 weken voor de aanvang van de huurtermijn, wordt de betaling niet terug betaald. Hiervoor verwijzen wij naar uw annuleringsverzekering.
De waarborgsom wordt uiteraard terugbetaald.
Een reis- en annuleringsverzekering wordt aangeraden !! (bijvoorbeeld bij de ANWB)
Vertrek eerder dan overeengekomen leidt, ongeacht de oorzaak of aanleiding, niet tot restitutie van de gehele of gedeeltelijke huursom en kosten voor energie en eindschoonmaak. De huurder is altijd aansprakelijk voor de totaal geleden schade. Wanneer de waarborgsom daarvoor ter dekking van deze schade niet toereikend zijn, zal de huurder bovenop de genoemde waarborgsom de totale kosten van deze schade vergoeden. In de meeste gevallen kan daarbij een beroep worden gedaan op de eigen WA- of reisverzekering.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu