Verhuur - Camping Bovensbos

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verhuur

Caravan (vanaf 2023)

Wij verhuren een gezellig ingericht appartement geschikt tot 6 personen. Een ruime keuken met vaatwasser, tv, dvd-speler, badkamer met douche en een apart toilet. Een gezellige zitkamer en aangrenzend twee slaapkamers. Eén slaapkamer met tweepersoons-bed en een slaapkamer met reuze-stapelbed (onder tweepersoons en boven éénpersoons. Daarnaast nog een extra onderschuifbed, éénpersoons).
Direct aan de camping, met een eigen afgescheiden zithoek met ligbedden en tuinset.
Meer info

Voor het eerst in 2023 de gepimpte caravan. De caravan is klaar voor gebruik en staat op laan 1, vlakbij het appartement en de stallen. Een weekendje weg of even op bezoek bij gasten van onze camping of appartement? Ideaal om hier te verblijven. De caravan heeft een ruim bed,
een klein keukentje, koelkastje, kastjes, zithoekje, verlichting, 2 tuinstoelen met kussens, keukenspullen (pannen, bestek, borden e.d.). Er is tevens een koffiezet-apparaat en een waterkoker.
De matras is voorzien van moltons en schone overtrek. Zelf dient u enkel voor kussens en dekens/slaapzakken, handdoeken, keukendoeken etc. te zorgen.
Met uw paard op vakantie? Dan is deze caravan ook ideaal als accomodatie. Hij staat voor de stallen.
Meer info


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu