Covid 19 - Camping Bovensbos

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Covid 19

Verwachte regels seizoen 2022 (dit is wat wij verwachten, als het veranderd passen wij het natuurlijk weer aan)

Het zwembad is open vanaf begin meivakantie

Het sanitair Beide deuren staan de gehele dag open ten behoeve van de ventilatie. Elke gast wordt gevraagd zelf het toilet en douche netjes achter te laten. Bij de douches en toiletten staat desinfecteer spray voor eventuele reiniging. Doorspoelen vragen wij te doen met de brildeksel gesloten ivm aerosolen.
Buiten het sanitair kunt u zien welk toilet of douche beschikbaar is. Er staat een bord met daarop alle douches en toiletten. U zet zelf dit bordje even op bezet of vrij. Er zijn dus nooit meer dan 4 personen tegelijk in het deel van het sanitair, en zij houden afstand van elkaar middels de vloerstrepen op 1,5 m.
Vanaf het hoogseizoen is er een tweede sanitair gebouw beschikbaar met 2 toiletten en 2 douches welke allemaal van buitenaf toegankelijk zijn.
De paardenstallen zijn dit seizoen vanaf 15 uur open voor gasten. Onze werknemers en stagaires kunnen zo veilig en in alle rust met de paarden werken. De paarden zijn vanaf 15 uur te bezoeken. Avonds kunnen kinderen helpen met het voeren en daarna gaan de stallen dicht voor de rust van de paarden. De paarden in de weides kunnen natuurlijk altijd bezocht worden en u kunt bij de trainingen kijken. We verwachten dit jaar ook weer enkele veulentjes.
De receptieruimte is niet geopend Onze receptie is hiervoor te klein. Wij zullen persoonlijk (buiten) en telefonisch contact onderhouden met onze gasten en afrekenen kan via het overschrijven naar onze bankrekening of contant. Dit kan vooraf of tijdens uw verblijf (via uw telefoon). Wij zullen de rekening naar uw telefoon of email adres verzenden. Betaling zal gaan met een Tikkie.  Als u geen Tikkie heeft, kunt u toch met deze Ideal link van de ABN Amro betalen (bankkaart reader graag meenemen).
De gesamenlijke blokhut is open
Vuurplaatsje is vrij te gebruiken
IJsjesverkoop is aanwezig

Zwembad is open vanaf begin meivakantie.

Moc
hten er meer/nieuwe instructies van het RIVM komen, dan volgen wij deze uiteraard meteen op. Wij weten nu ook nog niet wat de zomer gaat brengen :-)

Wat verwachten wij van u:  (situatie in 2020...)
Schud geen handen

Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
Was uw handen regelmatig langer dan 25 seconden met water en zeep
Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van uw elleboog
Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg
Meld u meteen als iemand meer dan 38 graden koorts heeft en flink hoest of ademproblemen heeft. U kunt telefonisch contact opnemen met de plaatselijke huisarts en informeer daarna telefonisch de camping. Bij milde klachten (neusverkoudheid, lichte hoest, koorts tot 38 graden) hoeft u de huisarts niet te bellen, maar vermijd u wel contact met anderen tot u zich weer beter voelt. Vertoond iemand in uw gezin serieuze klachten (benauwd, koorts, hoesten)? Dan blijft het hele gezin binnen.
Heeft u bovenstaande klachten reeds thuis, dan annuleert u uw bezoek aan de camping.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu